marți, 28 august 2007

Am pierdut....

Am un gust mult prea amar sa mai pot scrie, insa stiu ca daca o voi face voi fi mai linistita. Nu mi-a placut sa pierd niciodata, cu atat mai mult, doua prietenii intr-o zi. Poate nici macar nu le-am pierdut… sunt prea dezamagita ca sa ma amagesc. Mi-e cu atat mai greu cu cat nu pricep foarte clar, eu trebuie sa ma modelez dupa altii, sa nu supar, sa nu deranjez, sa nu provoc, sa nu instig si altii cum se modeleaza dupa mine?! Eu pana unde ma pot intinde sa nu deranjez?! Ei ma protejeaza pe mine sau si ei simt acelasi lucru?
De fiecare data zic “am pierdut mai mult la viata mea”… Oare in ce zi am pierdut cel mai mult? Ca zilnic pierd cate ceva si nu mai stau sa cantaresc… era doar o curiozitate. Intr-o zi ma intrebam cum stii ca esti prieten sau coleg cu cineva, azi ma intreb cum stii ca ai pierdut sau nu pe cineva… Raspunsul la prima intrebare l-am gasit, printre lacrimi, adevarat, raspunsul la a doua… tot pe pielea si ceasul meu o sa-l aflu… Nu va ingrijorati si nu-mi plangeti de mila, le duc pe toate asa cum sunt. Simt doar multe dezamagire dar asta vine si pleaca atat de des incat am inceput sa ma calesc…!

Ganduri, ganduri....!


Cand ajungi intr-o situatie asemanatoare cu a mea, orice ajutor conteaza. Acum la greu am aflat ca vorba aceea „ prietenul la nevoie se cunoaste”..au sarit sa ma ajute, persoane care nu le cunoateam Asta sa intamplat intr-o comunitate mica, online sa ii spunem , unde fiecare intra si posteaza, unde nu poti stii cine e la capaul..tastaturi. este vorba „ desprecopii” un pumn de fete au mobilizat m-au vizitat la spital, mi-au adus medicamente, banii,  pansamente,...mancare , suc, fructe..a nu o  s-o uit pe fata care mia adus compot „ mama ce bine aratau” si ce gustoase au fost s-au rupt putin din rutina lor zilnica. Unele au ramas insarcinate in timpul asta..Imi pare rau ca nu am avut o agenda, unde fiecare sa isi fi lasat semnatura..un nume. Unele mi au dat sfaturi, altele au privit la ce se intampla in jurul meu...si mi au spus, lucruri care la vremea aia nu le am dat importanta...dar mai tarziu s-au adeverit. Ma intreb si acum...de ce nu au mai venit? De ce nu au mai sunat? Am inteles ca iesisera tot felul de vorbe ...Dar nici in ziua de azi nu stiu cine si ce a zis concret. Eu nu am avut dreptul sa ma apar..de fapt ....eram o leguma..nu mai conta. Toate fetele care poarta o inima vor ramane in sufletul meu...