joi, 23 aprilie 2009

Motociclistii, carne de tun pe soselele Romaniei!


262 de oameni au fost ucisi si alti 1600 raniti. S-a intamplat in Romania, si nu e vorba despre victimele unui atac terorist, ci despre cele rezultate din accidentele rutiere in care au fost implicati motociclisti.
Fie au alergat prea tare pe sosele, fie nu au fost zariti in timp util de soferi. Cert este ca au umplut si anul acesta spitalele sau, mai rau, cimitirele.

Mirela Eftemie are 31 de ani si numai doua puncte de sprijin in viata: calculatorul si scaunul cu rotile de care nu se dezlipeste de doi ani.Totul din cauza unui accident rutier petrecut in vara lui 2006, pe drumul spre mare.

Era pe motocicleta impreuna cu sotul ei. Au vrut sa depaseasca o masina, dar un sofer a intrat in depasire fara sa se asigure si i-a scos in afara partii carosabile pe cei doi.

Politistii spun ca numarul accidentelor in care sunt implicati motociclisti a crescut inspaimantator de la un an la altul. Cei implicati in accidente ajung la camerele de garda ale spitalelor.

Asa ca politistii de la Politia Capitalei, posturile Pro TV, Acasa, Pro Cinema, sport.ro si MTV, am pornit o campanie care aduce în fata telespectatorilor vedete de televiziune care vor atrage atentia asupra faptului ca oricine devine vulnerabil intr-un moment de neatentie.

Anul acesta, in Bucuresti au fost peste o mie de accidente de circulatie grave soldate cu 118 morti si 950 de raniti.
Sursa
http://stirileprotv.ro/stiri/eveniment/motociclistii-carne-de-tun-pe-soselele-romaniei.html

4 comentarii:

Vilhelm man spunea...

Trebuie sa se ia masuri urgente!
O seara frumoasa iti doresc!

mirela spunea...

Pana se vor lua....cine stie cate vietii vor fi distruse..O seara buna iti doresc si tie

BOCICOR PAULA MONICA spunea...

Sa ai incredere in tine si nu te lasa, agheatate si de ultim fir de viata pentru ca sunt multi care te vor in preajama lor

Unknown spunea...

Nu stiu cum sa zic dar cred ca asta e blestemul nostru al motociclistilor.Este greu stiu cum e o traiesc pe pielea mea uni din noi nu mai primim o a doua sansa dar nu trebuie sa renuntza, eu unu sigur nu renuntz sper ca nici tu!
Eu sper ca sa fim protejati totusi de cel de sus si sa ne putem urma visul. Speranta moare ultima.