marți, 13 ianuarie 2009

Si inca o minune....

Azi eram langa calculator, dar eram cu o prietena. Mi se deschide o fereastra in care Noro imi arata un likk cu un eveniment. Primul meu impuls a fost; Doamne , alta victima al accidentului? Care o fi Mirela care a avut accidentu? Intre timp povesteam cu prietena de recuperare, dar in acelasi timp ma segetau tot felul de ganduri. Cand am ramas singura am deschis likk. Eram eu, despre mine era vorba...ma apucat plansul..as vrea sa se termine acest cosmar, sa ma trezesc intr-o zi si sa constat ca totul a fost un vis urat.Dar e drum lung pana atunci. Uneori ma intreb ; De unde am atata putere de a merge mai depare ? Ca pana la urma sunt si eu om, am slabiciuni..Si uite asa; mai are loc un nou Eveniment; "Motociclisti in pijamale! pentru mine ..Privesc in Sus. si spun; Doamne , da Mare Esti! ca io sunt prea neinsemnata. Numai Tu poti face minuni! Le urez tuturor celor implicatii in evenimente, in donatii ; Sa vegheze Dumnezeu asupra voastra si sa aveti parte numai de bucuri..Ca restul lasati ca le duc eu ..

luni, 12 ianuarie 2009

Recuperare ....

De ce ajungem sa plecam in afara tarii pentru recuperare poate va intrebati? Ca la noi recuperarea e apa de ploaie..Medicii. kinetoterapeutii sunt plictisiti de atata suferinta, ei nu practica din dragoste.La noi nu stiu decat sa ceara banii multii ca de restul ii doar edrept undeva.
Eu nu vreau apa de ploaie, vreau mai mult ..vreau sa vad cum imi revin usor usor ..nu conteaza timpul ..Nu conteaza anii..ce vor trece..Imi vreau binele.Uneori ma intreb de unde am atata putere sa merg mai departe ca de sunt si eu om pana la urma...
Gata sunt hotarata merg in Franta la sf. lui Feb , pentru 1 a sedinta am banii , pe urma mai vedem ce vrea Dumnezeu...nu mai astept ca imbatranesc. Ma incred in Dunezeu, ce imi este scris in frunte mie pus.
Gata programarea e facuta, cazarea e rezolvata mai trebuie sa iau biletele si sa fac asigurarea si sa pregatesc valiza ...si inainte cu Dumnezeu.
Poate multi se gandesc ca ma duc la plimbare..Nu fratilor...ma duc sa transpir, sa plang de durere..ca de asta inseamna recuperare. Vor fi 15 zile de chin, de recuperare drastica, dura, echivalentul a 6 luni de recuperare la noi in tara.

Un an plin de realizarii dar si de dezamagiri....

A mai trecut un an . Doamne cate am realizat! Eu nu cred, cred ca au fost cei care merita toate laudele, toata stima.Ei sunt cei care au realizat . Ei au fost oamenii care m-au sustinut.A fost Motolicitatia, Motocab, Primirea de la Otopeni, Biker Dance SMS ptr Mirela...Ei au fost cei care ma au la suflet,poate au fost multi care au renuntat la plimbarile lungi, la timpul lor liber, la stat pe canapea si mancand popcorn, au renuntat la un plin de benzina,au renuntat la o clipa petrecuta in familie, au renuntat la un suc , o bere, poate la un ruj, o geanta....Poate va intrebati de ce? Pentru a imi indeplini un vis , sa ma urce in avion...Pentru o noua "Speranta" Sunt o mana de oameni...Cred ca nu as putea sa le multumesc vreodata..Nici acum nu imi vine sa cred, desi am facut aceea operatie...Doamne ce repede a trecut timpul...
Dar asa cum fiecare " padure are si uscaciunii" a fost si dezamagirea celor care au promis bani si nu i-au dat.Cand am revenit din China, ma bazam pe ei...plecam la recuperare imediat....Dar ...Banii care ptr ei nu are nici o importanta, dar pentru mine inseamna un nou inceput. Consider ca eu, organizatorii, cei care au format fiecare eveniment am fost bataia lor de joc. Au iesit la inaintare, s-a laudat ca ei dau fac..sau de sa isi faca publicitate, sa isi faca imagine,de parca ar fi Guvernul ca parca numai astia promit ca fac si nu fac. Cum sa profiti de suferinta altuia! A dat vina; ba ca nu au profit, ba ca nu au,ba ca nu vor sa fie constransi de nimeni, baca e criza ..ba ..motive gasesti mereu. Ce ma deranjat e ca putea sa spuna pe fata; Bai nu i mai dau! Vreau sa afle totii ce om este..nu am cuvinte sa il descriu, mmie scarba de astfel de oamenii,au inima plina de venin, de fiere...
Dar cum sa ajungi sa te joci cu viata unui om in necaz. Nu iti este frica ca a2a zi te urci si tu pe motor! Nu iti este rusine! Dar de asa e romanul ..Ce i-as dori; sa sii bage undeva; sa nu ajunga in situatia de a avea nevoie fix de banii aia. Dar stau linistita ca de roata se invarte ...in viata fiecare plateste pentru tot. Nu am ajuns sa cersesc, dar daca voi fi vreodata in situatia asta o voi face cu mandrie....Cred ca daca ar ajunge multi in situatia mea , ar ceda din prima clipa, s-ar sinucide....eu sunt mandra de mine, am trecut peste..merg mai departe
Si au fost cei care au comentat; Ce tot ii trebuie banii? Si ce ma deranjeaza,Vino , frate si zimi in fata, ca iti explic eu de la A- Z, ce inseamna TVM. Sau daca te dai tare,nu atii cu ce se mananca asta dute plateste un specialist sa te lamureasca...Dar de poate ajungi si tu singur sa vezi ce inseamna TVM si ce inseamna recuperare.
A si au fost si cei care poate nu pot dormi noaptea de viata mea privata. Va dau un sfat ; E viata mea, fac ce vreau, am dreptul la intimitate..Eu nu te intreb pe tine , pe unde umbli?, cu cine esti?, ce faci?....
Si a mai fost o faza; Dute la munca, nu ininde mana! asat chiar ma enervat rau..Ce i-as dori celui care arunca asa cu vorbele cateva minunte din viata mea. Si sa vedem atunci ce o sa zica. Ca de numai un om ingust la minte poate spune asa ceva, poti avea tu banii, case, motoare,...Dar degeaba frate....ca minte ioc..
Pooate am fost prea buna anul care a trecut, dar gata a fost si sa dus; Anul ast avreau schimbari majore in viata mea vreau sa realizez mai multe Numai Dumnezeu sa imi dea putere..ca de singura nu poti face nik.